• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. december 2008 - Daimler Biler A/S

Daimler Biler hædret

Daimler Biler A/S fik største stigning i kundetilfredsheden

Adm. dir. Per V. Rasmussen er stolt af udmærkelsen. Adm. dir. Per V. Rasmussen er stolt af udmærkelsen.

Daimler Biler A/S / Bilpriser.dk
Størst stigning i kundetilfredshed i 2008 hos Daimler Biler
Daimler Biler AS med afdelinger i Herlev, Hillerød, Hørsholm, Greve og København fået en international pris for at være den danske Mercedes-Benz forhandler, der har opnået den største stigning i kundetilfredshed i 2008.

Det luner med anerkendelse fra kundernes side

"Vi er utrolig stolte over, at kunderne har givet os så gode karakterer i CSI - Customer Satisfaction Index - målingen. Vi synes også selv, at vi gør et godt stykke arbejde, men når det er kunderne, der siger, at vi både på salg og service fortjener anerkendelse, så luner det virkelig", siger Per V. Rasmussen, administrerende direktør for Daimler Biler, der forhandler mærkerne Mercedes-Benz, Chrysler, Dodge og Jeep.

Prisen blev overrakt i Salzburg
European CSI Award 2008 havde deltagelse af 29 lande, og Daimler Biler fik overrakt prisen i kundetilfredshedskategorien "Most Improved" i Salzburg af Dr. Annette Winkler.
CSI er en fast del af Daimler Bilers indsats for hele tiden at sikre kunderne en god oplevelse af service og noget, som alle medarbejderne har arbejdet aktivt med.
"Prisen er en anerkendelse af vores arbejde for, at kunderne skal føle, at vi er professionelle, når vi sælger dem en bil, men også når vi servicerer den. Det er i høj grad en pris, der går til vores medarbejdere, der møder kunderne i hverdagen", siger Per V. Rasmussen.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.