• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. november 2008 - Mazda

Mazda3 i Bologna

Ny Mazda3 hatchback får verdenspremiere den 3. december i Italien

Mazda3 hatcback med 5 døre har premiere i Bologna. Mazda3 hatcback med 5 døre har premiere i Bologna.

Mazda
Mazda3 hatchback får premiere i Bologna
Mazda har valgt Bologna Motor Show i Italien som skueplads for verdenspremieren på Mazda3 5-dørs hatchback. Det sker efter lanceringen af den 4-dørs sedanudgave i Los Angeles. Hatchbacken får de samme elegante og dynamiske linjer som sedanen, og den vil være sportslig, sikker og miljøvenlig, lover fabrikken.

Topmoderne motorer og god aerodynamik præger Mazda3
Mazda3 bliver en letvægtsbil med klassens bedste aerodymamik, lover Mazda. Og på miljøområdet er der nyt. Ved hjælp af såkaldt single nanoteknologi er det lykkedes at skabe en katalysator med et minimum af platin og palladium, to meget dyre metaller.

Mange stærke og miljøvenlige motorer at vælge imellem
Specielt til det europæiske marked er der udvalgt 5 motorer: Toppen af kransekagen er en 2,2 liters dieselmotor med 185 hk. Den samme motor fås også med 150 hk. Disse to yder bedre og forurener mindre end den nuværende 2-liters dieselmotor. Desuden er der en 2-liters benzinmotor, en 1,6-liters benzinmotor og en 1,6-liters dieselmotor.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.