• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. november 2008 - Bilbranchen

SKAT holder juleåbent

SKAT åbner fem nummerplade-kontorer mellem jul og nytår

SKAT holder juleåbent fem steder af hensyn til forhandlerne. SKAT holder juleåbent fem steder af hensyn til forhandlerne.

Bilbranchen
SKATs nummerpladeekspe-
dition holder alligevel åbent mellem jul og nytår. Men kun fem steder og kun for branchen.

Oprindeligt meddelte SKAT, at nummerpladeekspeditionen ville være lukket for ekspedition mellem jul og nytår. Derfor rettede Bilbranchen straks henvendelse til SKATs direktion og påpegede behovet for at kunne indregistrere også mellem jul og nytår på grund af forhandlernes levering af firmabiler og disse beskatningsregler.

SKAT har nu meddelt, at man imødekommer branchen ved at holde åbent 5 steder den 29. og 30. december 2008 i normal åbningstid, men kun for branchen og kun efter forudgående tidsbestilling. De 5 nummerplade-ekspeditioner er:

    * Næstved
    * Høje Taastrup
    * Middelfart
    * Aalborg
    * Århus

På SKATs hjemmeside www.skat.dk vil i løbet af kort tid kunne læses mere om ordningen.

- Vi er glade for, at SKAT imødekom os et stykke af vejen. Selv om vi hellere havde set, at SKAT holdt normalt åbent, så undgås at forhandlere kommer i klemme med firmabiler, der skal registreres inden nytår, udtaler branchedirektør Elly Kjems Hove, Bilbranchen.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.