• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. oktober 2008 - Renault

Smart coupé fra Renault

Renault Mégane Trophy Coupé er 40 pct. mere aerodynamisk end forgængeren

Sådan kan en Renault også se ud - heldigvis! Sådan kan en Renault også se ud - heldigvis!

Renault
Den nye Renault Mégane Trophy, der skal køre 2009-udgaven af World Series By Renault, har undergået markante forandringer.
De mest åbenlyse ændringer i forhold til den gamle Mégane Coupé er naturligvis bilens design, der nu er direkte udsprunget af den nye Mégane Coupé. Lygterne, både foran og bagved samt vinduerne, er hentet fra den almindelige Mégane Coupé, mens designerne på Renault Technocentre har arbejdet intenst med karosseriets design.
Samlet set er aerodynamikken øget med hele 40 procent i forhold til den eksisterende Mégane Trophy. Smukket detaljer er der mange af i bilen, men en af de mest bemærkelsesværdige er dørene i sommerfuglevingedesign.

Under kølerhjelmen er der også nyheder at hente. Kraftværket, der driver den gule skønhed frem, er en ny 3,5 liters V6-motor, der yder 360 hk. Den øgede effekt og den bedre aerodynamik i bilen betyder, at Mégane Trophy kører lige op med eksempelvis Porsche GT3.
Som de tidligere år vil Eurocup Mégane Trophy være en del af the World Series by Renault Programme, som man kan se forskellige steder i Europa over foråret og sommeren.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.